Загальні питання

Що таке Гелій?

Гелій — один з найпоширеніших елементів у Всесвіті, він посідає друге місце після водню. Також гелій є другою за легкістю (після водню) хімічною речовиною. Його температура кипіння — найнижча серед усіх відомих речовина. Гелій видобувається із природного газу процесом низькотемпературного поділу — так званою фракційною перегонкою. 

Як можна замовити кульки?
Ви можете прийти в магазин і зробити замовлення. Можливо зателефонувати нам та зробити замовлення за телефоном. Також ви можете зробити замовлення на сайті.

Чи можливий безготівковий розрахунок?
Так, можливо розрахуватись карткою. 

Важливе про кульки.
Так як повітряні кульки є дуже делікатним матеріалом і збереження їхнього привабливого вигляду та цілісності залежить від людських, атмосферних та деяких інших факторів, то відповідальність за їх збереження ми несемо тільки до моменту прийняття вами роботи. Тому згідно з Постановою КМУ від 19 березня 1994 р. № 172. ми не можемо забрати товар назад, можливий лише обмін товару, якщо він не відповідає заявленому зовнішньому вигляду з вини продавця. Тим не менш, якість використовуваних матеріалів та кваліфікація наших співробітників припускають досить тривалий час збереження привабливого вигляду та цілісності наших кульок та композицій. 

Наскільки безпечно дихати гелієм?

Сам собою гелій не токсичний, його можна вдихати для зміни голосу. Однак не можна забувати, що гелій не замінює кисень для людини. 

Наскільки заздалегідь потрібно замовляти композиції з повітряних кульок?

Композиції краще замовляти за кілька днів так як не всі кульки можуть бути в наявності в магазині. 

Ваші повітряні кульки біорозкладаються?

Ми використовуємо повітряні кулі зі 100% натурального високоякісного латексу, що біорозкладається, без домішок відходів виробництва.

Які у вас кольори гелієвих кульок?

У нас є кульки всіх кольорів веселки та деяких відтінків основних кольорів. При необхідності ми можемо зробити максимально близький до потрібного вам відтінку шляхом змішування фарб (надування кульки в кульці).

Наскільки якісні ваші повітряні кульки?

Ми професіонали у своїй справі, тому використовуємо лише найкращі кульки та обладнання. Для нас дуже важливо, щоб кульки літали протягом усього вашого заходу та мали чудовий зовнішній вигляд. Так як ми використовуємо кульки від найкращих виробників Італії, Бельгії та США, то ми твердо впевнені, що наші клієнти отримають найкращі повітряні кульки.

В умовах кризи більша частина оформлювальних компаній та окремих аеродизайнерів, щоб досягти більш високої конкурентоспроможності, використовують кульки з низькоякісного латексу або зовсім з відходів виробництва, це в свою чергу позначається на якості кульок і може завдати шкоди здоров’ю. Ми вважаємо, що використання таких куль неприпустимо.

Чи всі кульки, що представлені на сайті, є у вас в магазині?
У нас завжди є більше 100 видів латексних кульок, це безсумнівно більше ніж у будь-якому іншому роздрібному магазині Києва. Якщо раптом якоїсь кульки не виявилася, то ми завжди знайдемо гідну заміну. Що стосується фольгованих кульок, то краще уточнювати про наявність кульок, що вас цікавлять, завчасно, так як асортимент цих кульок постійно змінюється. 

Скільки кульок виглядатиме гарно?

У цьому питанні потрібний індивідуальний підхід. Однак існує загальне правило: якщо потрібно, щоб кульки красиво виглядали під стелею, необхідно 4-5 штук на 1м². 

Мені потрібний певний букет чи композиція, але схожого на сайті немає. Чи можете ви скласти букет на мій ескіз або фото?

Так, надсилайте свої побажання чи фото композицій на наш імейл uletnye.shariki@gmail.com чи Вайбер і ми оперативно відповімо про можливість виготовлення.

Чи можете ви надути мої повітряні кульки?

Так, ми зможемо надути ваші повітряні кульки, але, якщо в процесі кулька лусне через брак, низьку якість, або в неї буде отвір, через який виходитиме гелій, то доведеться сплатити вартість витраченого гелію. Тому ми рекомендуємо купувати кульки у нас, так ви можете бути впевнені в якості і не переплачуватимете за кульку, що лопнула або бракована.

Надути латексні кульки: з обробкою Ultra Hi-float

10”/25 див. діаметр – 59 грн             

12”/30 см. діаметр – 65 грн

14”/36 см. діаметр – 69 грн

Надути ваші фольговані кульки:

18”/46 см діаметр – 140 грн                                              

32”, 34”, 81”, 86” см. діаметр – від 295 грн

Метрова цифра – 295 грн

Кульки потрібно замовляти заздалегідь чи ви надуваєте їх на місці?

Для економії часу ви можете замовити кульки заздалегідь, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши. Або ж, якщо ви не визначилися із замовленням, ви можете вибрати кульки в магазині, і наші співробітники надувають їх при вас. Як правило, якщо ваше замовлення складає більше 15 кульок, ми рекомендуємо замовляти заздалегідь.

Чи є у вас доставка і яка її вартість?

Так, ми маємо доставку. Вартість залежить від кількості кульок та часу доставки. Доставка мікрорайоном Позняки – 200 гривень, у межах Києва – від 250 гривень. Доставка за місто прораховується індивідуально. Також можемовідправити кульки таксокурьером від уклон таксі до парадного.

Як виглядає різна кількість кульок?
Стандартні кульки 12 (30см) виглядають наступним чином.

Количество шаров